Reizen

Een ontspannen vakantie op de Malediven

Een reis naar de Malediven is voor velen een langgekoesterde wens. De Malediven staan voor luxe, pracht en praal en zijn daarom ook een fantastische bestemming voor honeymooners, duikers en rustzoekers.

Reis je naar de Malediven dan moet je metMalediven Reizen het vliegtuig. Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten en zal je dus een tussenlanding moeten maken, meestal is dit op Colombo Airport in Sri Lanka. Maar de aankomst op de Malediven is alleen al spectaculair; je ziet de groene pareltjes van eilanden al liggen in het schitterende azuurblauwe zeewater als je begint te dalen. Het vliegveld is op een apart eilandje, vlak bij de hoofdstad, en bestaat eigenlijk uit 1 landingsbaan die bijna net zo breed is als het eiland. Het lijkt net of je midden in de oceaan landt! Vanaf het vliegveld wordt je afgehaald door iemand van je resort die je per shuttleboot of watervliegtuig naar je hoteleiland brengt, wat ook een prachtige tocht is.

Op het resort kun je uitgebreid genietenResort Malediven van rust en luxe. Alles wordt geheel verzorgd en je hebt grote kans dat je hotelkamer een houten huis op palen boven de zee is. Zo heb je tijdelijk je eigen stukje paradijs tot je beschikking. Wil je heerlijk verwend worden dan duik je lekker de spa van het resort in voor gezichtsbehandelingen en een ontspannende massage. Op het eiland, waar je in een korte wandeling omheen kunt lopen, zie je prachtige groene vegetatie en tropische vogels. De witte stranden en de palmbomen maken het plaatje compleet. Maar ook onder water valt er veel te genieten. De Malediven zijn allemaal koraaleilanden en de onderwaterwereld is ronduit adembenemend mooi; grote en kleine tropische vissen, kleurige koralen en bovendien heb je kans dat je een walvishaai of dolfijnen tegenkomt. Of wat dacht je van een ritje op de rug van een gigantische manta?

Een vakantie naar de Malediven kun je op hele verschillende manieren doen. Wij hebben voor jou de belangrijkste informatie verzameld over de verschillende  mogelijkheden. Neem een kijkje in onderstaand overzicht en boek de vakantie die past bij jouw wensen en verwachtingen.