Vakantiehuis Malediven

Geniet van een luxe verblijf in een van de prachtige vakantiehuizen op de Malediven

Als je op zoek bent naar een heerlijk vakantiehuis om te genieten van een luxe tropische vakantie op de Malediven, hebben we goed nieuws en slecht nieuws voor je. Het slechte nieuws is dat er bijna geen vakantiewoningen op de Malediven zijn die door particulieren worden verhuurd. Het goede nieuws is dat bijna alle resorts de meest prachtige vakantiewoningen bieden met daarbij alle luxe en verwennerij van een sterrenhotel!

Resorts

Uiteraard zijn er wel verschillen tusseVakantiehuis Maledivenn de diverse resorts op de Malediven, maar over het algemeen is het zo dat het resort een heel eiland beslaat. Je vakantiehuis staat aan of in het water en je hebt dus altijd een schitterend uitzicht. De maaltijden gebruik je allemaal in het restaurant van het hotel, of je maakt gebruik van roomservice. Bij alle resorts kun je daarnaast gebruik maken van allerlei wellness voorzieningen; van ontspannende massages tot heerlijke beauty behandelingen. Om bij je vakantiehuis te komen wordt je meestal opgehaald van het vliegveld en met de shuttleboot of watervliegtuig naar het resort gebracht. Een vakantiehuis op een resort kun je bijvoorbeeld vinden op:

  • http://www.villahotels.com
  • http://www.venere.com/nl/vakantiewoningen/malediven/malediven
  • http://www.tripadvisor.nl/VacationRentals-g293953-Reviews-Maldives-Vacation_Rentals.html

Particuliere vakantiewoningen

Deze zijn er dus niet zo veel, maar ze bestaan wel! Kijk bijvoorbeeld eens op:
http://www.homeaway.nl/vakantie-vakantiehuis-vakantiewoning/malediven
Op de Malediven kun je overal
uiteraardVakantiewoning Malediven lekker op het strand liggen, zwemmen, duiken, snorkelen en nog verschillende andere watersporten beoefenen. Een wandeling rond het eiland is ook leuk om te doen en op de meeste eilanden doe je daar nog geen half uur over. Een dagexcursie naar de hoofdstad Malé is ook erg leuk. Je kunt er shoppen in de moderne shopping malls of een beetje geschiedenis en cultuur opsnuiven in het museum, de Vrijdagsmoskee of het paleis van de sultan. Kortom, je hoeft je niet te vervelen op deze eilanden en de Malediven zijn dan ook een garantie voor een onvergetelijke vakantie!