Huwelijksreis Malediven

De Malediven, een klein stukje paradijs, de perfecte locatie voor je huwelijksreis

De Malediven, de reeks ‘pareltjes’ van groene eilanden in deEten Malediven Indische Oceaan, zijn een populaire huwelijksbestemming. Met de tropische natuur, witte stranden, wuivende palmbomen en de luxe resorts, vormen ze dan ook de ideale achtergrond voor een paar onvergetelijke wittebroodsweken!

Tijdens je huwelijksreis wil je nergens aan hoeven denken en al helemaal niks moeten regelen. Gewoon je lekker in de watten laten leggen en alleen aandacht besteden aan elkaar (ja en aan de mooie omgeving misschien). Daar zijn de luxe Champagne Maledivenresorts dan ook helemaal op ingesteld; om het de tortelduifjes naar de zin te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische tijd op het zo goed als ongerepte atol Meemu, in het Medhufushi Island Resort. Je komt er met het watervliegtuig, wat al een belevenis op zich is.  Maar er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Voor welke locatie op de Malediven je ook kiest, gegarandeerd dat je betoverd raakt door prachtige omgeving met de tropische vegetatie en de vriendelijkheid van de mensen. De accommodatie is overal ronduit luxe te noemen; van moderne hotelkamer tot een watervilla in een resort. Geniet er van de luxe, de rust, de mooie onderwaterwereld en natuurlijk van elkaar!

De Malediven vormen daarnaast ook nog eens een perfecte achtergrond voor de mooiste trouwfoto’s, kortom, dé plek voor een huwelijksreis om nooit te vergeten!

/>