Zonvakantie Malediven

Voor een luxe zonvakantie bent u op de Malediven op de perfecte plek! Het  sprookjesachtige land bestaat uit ruim duizend eilandjes die in atollen gegroepeerd in de Indische oceaan liggen.

Zonvakantie Malediven is pure luxe

Van de ruim duizend eilandjes zondersondegang Maledivenzijn er slechts tweehonderd bewoond en 88 eilanden zijn ingericht als luxe toeristenoorden. Geniet er van de prachtige witte stranden, de wuivende palmbomen, het kraakheldere, azuurblauwe water en natuurlijk van de zon en het lekkere weer! De hotels op de Malediven zijn vooral gericht op luxe en de watervilla’s die je overal in de resorts ziet, zijn zeer populair voor een romantische vakantie. Het zijn prachtige optrekjes die op houten palen in de zee of op het strand zijn gebouwd. Vanaf de veranda kun je vaak zo het water induiken of de vissen onder je door zien zwemmen. Een zonvakantie Malediven is dan ook dé bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Een vakantie op de Malediven is niet goedkoop, maar dan heb je wZonvakantie Maledivenél het ‘neusje van de zalm’ onder de tropische vakantiebestemmingen! Laat je verwennen in de luxe hotels en resorts met vriendelijk personeel dat je op je wenken bedient en geniet van de wellness centra en overheerlijk eten. Je kunt ervoor kiezen om de hele vakantie op 1 eilandje te blijven, maar je kunt ook een aantal eilandjes aan doen en in verschillende resorts verblijven. Je kunt naar de andere eilanden reizen per speedboot, een traditionele zeilboot, dhoni genaamd, of per watervliegtuig. Een tochtje in een watervliegtuig is een onvergetelijke ervaring met een schitterend uitzicht! Zo kun je verschillende eilandjes verkennen en genieten van al dat natuurschoon en bezienswaardigheden bezoeken zoals het onderwaterpostkantoor op Mele, het museum, de Vrijdagsmoskee en het paleis van de sultan op Malé.

Een zonvakantie Malediven, met een constante temperatuur van tegen de dertig graden en bijna altijd zon, is een droomreis voor zonaanbidders, strandliefhebbers, rustzoekers, honeymooners en uiteraard de duikers en snorkelaars!

Een sfeerimpressie van een zonvakantie op de Malediven