Luxe Vakantie Malediven

Droom je van een tropische vakantie waarbij je ongekend in de watten gelegd wordt? Dan moet je beslist naar de Malediven. De Malediven zijn eigenlijk één groot luxe vakantieoord!

Archipel

De Malediven bestaan uit meer danLuxe malediven duizend koraaleilandjes die in een sprookjesachtige archipel in de Indische Oceaan liggen. In dit paradijselijke oord kun je genieten van parelwitte stranden, groene palmbomen en glashelder, azuurblauw water. Van al die eilandjes zijn er zo’n 200 bewoond en zo’n 90 eilandjes zijn omgetoverd tot een prachtig, luxe vakantieoord. Je kunt er in alle rust genieten van de zon, de zee en elkaar. De Malediven zijn dan ook dé bestemming voor een romantische huwelijksreis. Geniet bijvoorbeeld van een etentje op een zandbank waar niemand je stoort en waar je in alle privacy met zijn tweetjes van een schitterende zonsondergang kunt genieten, als dat niet romantisch is……

Duikersparadijs

Een luxe vakantie MalLuxe vakantie Maledivenediven betekent ook de meest fantastische duiktochten maken. Bewonder de kleurrijke koralen en vissen en maak een ritje op de rug van een manta! Je boot vaart met je mee dus je kunt ten alle tijden het water weer uit als je graag terug naar je hotel of resort wilt. Daar kun je heerlijk ontspannen in het wellness centrum of je lekker laten masseren. En voor een overheerlijk diner schuif je aan in het gezellige restaurant, of je laat een maaltje brengen naar je hotelkamer of vakantiehuis. Op de Malediven zie je overal houten vakantiehuizen, sommige staan op het strand, andere zijn zelfs op palen in het water gebouwd! Je kunt dan zo vanaf je veranda de zee in duiken!
Wil je toch wat meer leven om je heen, ga dan de stad Malé eens verkennen. Je kunt er de Vrijdagsmoskee en het paleis van de sultan bezoeken.  Maar bij een luxe vakantie hoort natuurlijk ook shoppen. Dat kan prima in de twee shoppingmalls op het eiland!