Vliegtickets Malediven

Boek je vliegticket naar de Malediven nu en bereid je voor op een heerlijke vakantie

Vliegen naar de Malediven is een lange zit, maar danVliegticket Malediven wordt je ook beloond met een stukje paradijs op aarde. Als je aan komt vliegen vlak voor de landing op Hulhule, een eilandje vlak bij hoofdstad Malé, kun je al van de eerste aanblik van het land genieten. Een reeks groene eilandjes, gegroepeerd in atollen, met prachtige witte stranden en diepblauwe lagunes!

Vanaf Schiphol zijn er helaas geen rechtstreekse vluchten naar de Malediven. Het alternatief dat het meest gebruikelijk is, is een vlucht met tussenstop op Colombo Airport in Sri Lanka. Die vlucht is zo’n 10 uur vliegen en dan is het nog een korte vlucht naar Malé, de hoofdstad van de Malediven. Qua prijs moet je rekenen op een bedrag van € 800 en hoger.

Vanaf Dusseldorf vertrekt er overigens wel een rechtstreekse vlucht naar Malé, dus mocht je in het oosten van Nederland wonen dan is dat zeker de moeite waard om naar te informeren! Mocht je in het zuiden van het land wonen, dan is het ook slim om te kijken wat de mogelijkheden vanaf Brussel zijn.

Welke maatschappijen vliegen naar de Malediven?

Er zijn een aantal mogelijkheden Vliegen maledivenvoor je vlucht naar de Malediven. We hebben de beschikbare maatschappijen hieronder hebben voor je op een rijtje gezet:
  • Sri Lankan Airlines

Deze Srilankaanse maatschappij vliegt vanuit Amsterdam naar de Malediven met een tussenstop in Sri Lanka.

  • Emirates Airlines

De luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten biedt vlucht vanaf Schiphol en Dusseldorf. Je maakt dan een overstap in Dubai, vanuit daar vlieg je naar Colombo (Sri Lanka) en uiteindelijk naar Malé.

  • Qatar Airways

Qatar Airways is een luxe luchtvaartmaatschappij die je van Amsterdam naar Doha brengt met een tussenstop in Londen of Frankfurt. In Doha stap je over op de vlucht naar Malé.

Tip: boek je vlucht zó dat je ook een rondreis Sri Lanka of Dubai kunt maken!