Cruise Malediven

Er gaan niet veel cruiseschepen richting de Malediven maar het is wel een heerlijke manier om dat prachtige stukje van onze aarde te verkennen! Varen tussen deze sprookjesachtig mooie eilandjes, genieten van de zonsondergang en ondertussen je lekker in de watten laten leggen op de boot.

Duikcruise Malediven

Combineer de luxe van een cruise met eenCruise Malediven onvergetelijke duikvakantie! Een duikcruise, ook wel liveaboard genoemd, is de ideale manier om geen enkele van de duikspots op de Malediven te hoeven missen. Deze cruises vertrekken vanaf het vliegveld en sommige vanaf een van de andere eilanden. De route van Noord Malé naar Ari Atoll is een populaire cruiseroute; het geeft je de gelegenheid de mooiste duikspots te verkennen en tussen de manta’s en haaien te zwemmen. Een andere route die nog vrij nieuw is, is de route langs de noordelijke atollen van de Malediven.

Het meest gebruikelijke is om een private cruise te boeken. Deze schepen zijn kleiner dan de grote bekende cruiseschepen, maar daardoor kunnen ze zich ook makkelijker verplaatsen tussen de eilanden. Op veel plaatsen kan zo’n groot schip helemaal niet komen. Je doet een aantal van de prachtige eilandjes aan waar je heerlijk kunt zwemmen, snorkelen en natuurlijk duiken. Tijdens het varen kun je lekker zonnen op het dek (vergeet de zonnebrand niet!) en je lekker laten verwennen.
Ben je op zoek naar een echte duikcruise, kijk dan eens op “www.diveandtravel.nl/bestemmingen/malediven/malediven_liveaboards”, wil je liever meer de nadruk op luxe leggen, kies dan voor een private cruise of wellness cruise zoals bij “www.wellnessinsrilanka.com/malediven/private-cruises.php”.

Malediven CruiseWat voor soort cruise Malediven je ook kiest, alleen het land zelf is al garantie voor een onvergetelijke reis. De natuur is prachtig, zowel op de eilandjes als in de koraalriffen onder water, de bewoners op de eilanden en het personeel van de resorts zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en het eten is heerlijk. Kortom; alle ingrediënten voor een perfecte reis zijn aanwezig!